Post by fuwilivena on Feb 9, 2022 2:03:05 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kingdom Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kingdom Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odemknout drahokamy ▞▞▞
▞▞▞ Kingdom Wars 2022 version ▞▞▞
Hra je fantastická Tuto hru jsem hrál od roku 2018 a do roku 2018 jsem dokončil 99 úrovní, ale poslední úroveň je nemožné vyhrát Plně upgraduji svého vojáka, ale nevyhrál jsem a toto je offline hra
Začíná to trochu pomalu, ale stejně je to úžasné. Myslím, že byste mohli jen mírně zrychlit základní rychlost hry. Nakonec hraji na nejrychlejší nastavení, protože je pomalé.
Vývojáři se zjevně více soustředili na napumpování nákupů aplikací než na vylepšení herního obsahu. Hudba je nevýrazná, kresba neodpovídá hře. Pozdější fáze je nemožné překonat, pokud nevhodíte pár stovek babek nebo se nepodíváte na horu reklam s nepatrnými odměnami.
Hodně komerční
Dobrá hra, ale děje se toho moc a málo strategie
Dobry na cekani...
velice dobrá hra doporučuji
Prosím přidejte další události, abych mohl získat drahokamy, abych nakreslil hodně hrdinů, prosím,A měl jsem otázky,Proč když vstoupím do kapitoly ztraceného chrámu, nepřítel, se kterým bojuji, postupně sílí, skoro nemůžu zastavit ničení můj hrad.
Kingdom Wars Strategie tzia
King of Avalon: Dragon War | Multiplayer Strategy | O2 Knihovna
je to dobrý
Infinity režim nefunguje, i když jsem hru odstranil a znovu nainstaloval ...doufám, že někdo může pomoci
Kingdom Wars Strategie enr
Toto je fantastická hra, ale byl to problém klenotu, když je vyžadována stránka s legendami, klikneme na speciální vyvolání 10, ale nedostaneme legendu někteří lidé hacknou hru a získají neomezený klenot, takže ve hře zvýšíte klenot
Hraji tuto hru již několik let, ale teď, když ji hraji znovu, nemám lístek na bunnos, prosím, vraťte ji zpět a budu ji hodnotit 5 ⭐⭐⭐⭐⭐.
Utratil jsem za tuto hru 3 dolary za startovací balíček a nikdy jsem to nedostal a myslím, že tuto zprávu smazali, ale kdybych byl, neutrácejte peníze za hru, pokud nechcete, aby vás promarnili, a stále jsem nedostal odpověď pro vrácení peněz
Tato hra se mi stále líbí, ale nemohu načíst svá uložená data ani po změně zařízení nebo po smazání aplikace.
Nasálo to příliš mnoho reklam a neustále to přerušuje vaši hru a reklamy se přes to nezobrazují, takže musíte hru spustit znovu
Kingdom Wars - Tower Defense Game સ્ટ્રેટેજી kmd
XD bože
Kampaň je příliš snadná a tak hluboce nudná... PvP vás pravidelně staví proti hráčům mnohem silnějším než vy, porážky mohou být tak rychlé, že je to skoro komické. „Prodeje“, které vám nabízejí, dokazují, že tato společnost je především o získání vašich $$$$$$$
Je to opravdu snadná hra a když hrajete stejnou úroveň, je to jako kdybyste hráli novou úroveň a oni vás neustále posouvali vpřed, myslel jsem si, že je to divné
je to skvělá hra a stále ji hraji, ale nedávno zrušili možnost vydělávat drahokamy zdarma a nutí vás je kupovat za skutečné peníze. taková škoda.
Mnoho volně hratelných her má ekonomický problém, protože ceny her se zvyšují kvůli tomu, že chtějí hráči nakupovat nákupy v aplikaci. Tato hra má opačný problém. Po dokončení této výukové úrovně jsem dostal 50 000 mincí, což mi umožnilo okamžitě povýšit svou základní jednotku na úroveň 9, což znamenalo, že jediná jednotka vyhladila nepřítele. Jsem si jistý, že to má zábavné mechanismy, ale nebudu se držet hry, která očividně nerespektuje původní vizi vývojářů.
1)Musím vidět 200 reklam, abych mohl přivolat jednotku! prosím, zvyšte odměnu reklamních drahokamů z 20 na 200. Nebo snižte přivolání z 3900 na 390. Nemohu celý den jen sledovat reklamy místo hraní her, víte! 2) Přivolal jsem jednotku 4krát, ale nikdy jsem nedostal legendu, kterou jsem chtěl. Musel jsem sledovat reklamy přes 700. Jaký to má smysl? Ztráta času 3) Laskavě si nastavte limit pro zvýšení úrovně mé Legendy a Super Legendy, které jsou k dispozici pouze v jednotce přivolat neomezené. Jinak by se staly k ničemu.
Bylo by to zábavnější, kdyby to bylo těžší. Prošel jsem prvních 8 úrovní a žádný z mých přisluhovačů nezemřel v žádné z potyček. Díky tomu je to směšné a příliš snadné! Dal bych 4 hvězdičky, kdyby měli nepřátelé: větší poškození, vyšší rychlost útoku a rychleji se zrodili. ... jedinou chybou by bylo, že se vývojáři zřejmě moc nesnažili, aby to vypadalo hezky, fonty jsou divné a velikosti tlačítek nekonzistentní. Také gramatika/formulace jsou zvláštní.
OK
Je dobrá
Kingdom Wars - Tower Defense Game Strategiya qnlj
Základní hra, Docela mnoho reklam, Hra, kterou si zahrajete, když se nudíte a opravdu záleží na tom, kdo hru hraje.
tato hra je tak hloupá a hloupá. většina lidí, kteří bojovali v Pvp, ve skutečnosti kupují 2 miliardy drahokamů za své vlastní peníze, takže si kupují ty nejmocnější chlapy. ani jednoho z nich nemůžu porazit. ale dostal jsem se jen do fáze 30 a šéf je tak těžké porazit. a vážně, pvp kluci z druhého týmu způsobí 457 poškození. prosím opravte tuto hru a usnadněte ji. Pravděpodobně se mi tato hra bude líbit více a budu ji hrát častěji. a snížit ceny pro lidi, které musíte kupovat s drahokamy, je těžké drahokamy získat.
Jehozkvela hra
Vlkodlak má být silný proti temnotě, ale není tomu tak, zlatý drak nemá popis a švy jsou copy paste červeného draka a čekat týden na získání nových jednotek je prostě hloupost!
Ahoj kluci, tři nebo pro věci mohou tuto hru ještě zlepšit 1. v nastavení armáda chybí detaily nebo válečník Nechci se přepínat do nabídky upgradu, abych to viděl 2. Vyzvěte přátele 3. nějaký chat bude v pořádku 4. Udělají to některé sezónní poháry nebo speciální turnaje něco z toho a všechno bude v pořádku dej vědět o mých nových nápadech a poslední věc, proč si můžeme vyzvednout naši přezdívku Rád si tam nastavím svou přezdívku děkuji 👍
zábavné, návykové. nějaké reklamy a trochu trhané. právě začal.
Některé kola bez peněz nejdou udělat....sracka
je to nejlepší hra na světě, ale druhá eo studená nemožná úroveň
Už jsem dokončil všechny kapitoly bez cheatu, je to velmi snadné, nejprve si uložte všechny své stříbrné a zlaté lístky, získáte tolik postav jako rare, legend a super legend
Kingdom Wars Strategie tzia
Je to zábava, to je jisté a zatím jsem neviděl žádné problémy, jen to chce jinou hudbu a režim Sanbox
je to dobrá hra
PvP je platba za výhru a pokud máte nízké lvl, nemáte šanci, over je dobrý a uběhne čas
Skvělá hra bez stamina bullsheat, ale reklamy jsou na denním pořádku
je to dobrá hra hodně dobrá že tam bojuje a že máš na začátku je diamanty
Pěkná hra, ale neuložila mi postup po výměně telefonu. Nehraj to...
Pěkná hra, zatím jen bugy, které vidím, nedostávám drahokam často za sledování reklam a denní odměna vám párkrát nic nepřinese.
Spousta reklam... Hra zpočátku vypadá zajímavě, pod ní vidím reklamní lištu. Myslel jsem, že je to v pořádku. Obrazovka je přerušena jinou reklamou. Poslední kapkou bylo, když se objevila reklama. Toto není hra s reklamami. Toto je reklamní platforma maskovaná jako hra.
Bubble Pop! Puzzle Game Legend Puzles bgnw
Hra nefunguje správně za posledních 8 dní. Jedna konkrétní postava, když způsobí ukončení hry. Některé epizody způsobí ukončení hry
hra je loupež bitevních koček. pokud chcete udělat dobrou hru, buďte kreativnější.
Tato hra je dobrá (průměrná), ale záleží na tom, kdo ji hraje. Tato hra vyžaduje čas a to je cílem ztrácet čas a relaxovat. Pokud vytvoříte špatné levelování, můžete restartovat celou hru a zjistíte, že levelování je snadné s reklamami nebo bez nich (hrát offline)
Spousta online her má šílené paywally a těžkou obtížnost. Tohle není jedna z těch her. Naneštěstí jsou však jednotlivé postavy tak nevýrazné a postup tak snadný, že to není skoro vůbec žádné potíže.
The Plague: Kingdom Wars - Twitch
Strašné. Neustále blikající reklamy. Proč? Nevadí mi občasné reklamní stěny, ale tohle je utrpení. Abych citoval pana Balea: "Je to f@#$ing rušivé! OOOOOOH GOOOOD!!"
zatím nejlepší hra