Post by fuwilivena on Feb 9, 2022 2:12:14 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Fest : Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Fest : Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ piiramatu klahvide häkkimine ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Fest : Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Mulle meeldib see kontseptsioon 👌, kuid see on veidi väike ja tekitab tunde, et ma pean oma telefoni veidi näo lähedale hoidma ja see ei meeldi mulle, kui esemeid uuendan, kulub vähe teenitud teemante aeglaselt.
Mäng on hea. Kuid ilma teemantideta on väga-väga raske järgmisele tasemele jõuda. Peate vist loogikat parandama.
Kalliskivid ei ole saadaval esemete täiendamiseks ilma neid ostmata ja seetõttu väheneb teie võimalus 3 tärniga edukalt läbida. On paremaid kokandusmänge, mis ei sunni raha kulutama. Seda ei tasu paigaldada.
Tundub, et ma ei saa oma mängu avada. Niipea kui see avaneb, jääb see rippuma ja sulgub uuesti. Ma ei saa mängida. Taaskäivitasin oma telefoni, mul on mängu Uninstaller ja installisin selle uuesti ja see juhtub ikka! Masendav, sest mulle väga meeldib seda mängida
Mäng on lõbus, raha teenimine on pöörane. Isegi kui maksate tonni reklaamide eest. 10 dollarist kalliskivides ei piisa isegi ühe restorani, konkreetselt jäätisepoe lõpetamiseks. See mäng on põnev ja kui te ei kavatse neile maksta, ei jõua te kuhugi. Teie teine restoran on eriti mahlane.
Mulle ei meeldi, kuidas teil pole seda võimalust, kus saaksime oma edusamme üldse päästa. Nii et kui desinstallime mängu telefoni või tahvelarvuti vahetamise tõttu. Siis pidin kõike otsast alustama.
Saab ainult nii kaugele ja siis tulebki jätkamiseks kogu aeg kalliskive ostma hakata. Samuti ripub see kogu aeg üles. Kahju, sest kui see töötab ja saate endale lubada kogu aeg kalliskive osta, on seda lõbus mängida. Peate saama kalliskive teenida, sest mõned inimesed saavad kulutada kuus piiratud summa, nii et ma lõpetan mängimise, kui te ei leia, kuidas kalliskive teenida.
Näiteks kõik nupud ei tööta helitugevusega.
Cooking Fest: trò chơi nấu ăn Trò chơi điện tử ncc
Cooking Fest: trò chơi nấu ăn Trò chơi điện tử ncc
mäng on okei, aga pagan selle reitinguteate juures...see ärritab nii väga. puudub võimalus seda tühistada .vajavad parandamist
hea mäng, aga...aga minu jaoks on see veidi aeglane
hea, kuid iga taseme võitmisel tuleks anda daimond, see oleks parem
Teie tehtud muudatused olid õiglased. Uuendamiseks on veel ruumi. Rakenduses on mul 3 tärni, kuid neid kokkuvõttes ei kuvata. rohkem väljakutseid kui ette kujutada
Ma olen väga põnevil, kui ma seda mängu mängin... Aga pettumus on pärast 40 taset järgmine restoran ei avane... See vajab nii palju mikroobe, aga mul ei olnud... 😔.. olen väga pettunud. .. 😞
Mulle meeldivad mängud väga, kuid liiga palju reklaame ja pole piisavalt võimalusi tasuta kalliskivide hankimiseks
Lihtsalt mängige esimest 40 taset ja olge rõõmus, et mängisite väljakutsuvat mängu. Uute tasemete hind on ülehinnatud!
Jetpack Joyride Arkada mxg
Ilma Internetita ei saa te tasuta teemante ja tasuta münte koguda, kuid mäng on hea ja ma armastan seda ka
a see on keeruline, kuid see on väga tore, armastan mängu väga kena top Kitty, kuid see on lihtsalt hääl toiduvalmistamiseks aitäh, tore mäng kokkamismäng lastele ja täiskasvanutele kokkamine kokkamine Tom kena mäng, ma saan väga kiiresti kena, annan tärni
Ma arvan, et mäng oleks üldiselt lõbus, kui reklaamid ei ilmuks iga kord, kui taseme lõpetate. See on pigem ärritav. Graafika on kena ja tundub, et see oleks lõbus mäng, kuid te ei saa peaaegu ühtegi kalliskivet, mida uuenduste jaoks vajate. Samuti tunnen, et toidu taldrikutele tirimine on üsna tüütu, sest see maksab aega, pigem koputamine ja käimine. Kui ma peaksin toitu lohistama, läheb see teise kohta, mida ma valisin. IDK, kui see on tõrge või lihtsalt ekraanitundlik. Minu jaoks pole see mäng pettumust väärt.
Hea
Iga kord, kui ma midagi ostan, ei saanud ma seda kaupa kätte. Samuti kui see ütleb, et teie eesmärk on 250 ja ma saan 450, ei saa ma kunagi tähti, et saaksin liikuda järgmisele tasemele
Andke mängijatele võimalus mitte hinnata ega soovitusi anda, seejärel proovige hiljem uuesti
Mõeldes desinstallimisele, sest kalliskive võita ja tasemele minna on raske, seega annan mängule kolm 🌟
Kui ma tahan uut restorani avada, on mul ilmselt piisavalt raha, kuid süsteem ütleb mulle, et teil pole piisavalt raha. Miks?
Mäng on ok, aga kui tahad mängijate omi säilitada, pead andma palju rohkem teemante, kuidas sa eeldad, et nad AVAB uue restorani 1 või 2 teemandiga, kui uue restorani AVAMINE kulub 250.
Mängin seda mängu lukustuses teist korda, mulle meeldib see mäng, kuid nii palju reklaame, nii et desinstallin selle, kuid fantastiline❤ mäng
Kohutav, kui olete mängu mänginud, ilmub reitingutaotlus. Mängu jätkata ei saa. Peate jätkama uuendamist. Ärge laadige seda mängu alla
See on suurepärane ja ma mängin seda mängu alati, mul on ainult 1 kaebus, et kliendid tulevad väga kiiresti ja veenduge, et seda ei juhtuks 😊
vau, aga väga karm, see oli väga huvitav, aga kui köögis sööja, siis oli huvitav mängida minu jaoks, minu vanaema mängis ka minuga seda mängu imeline suurepärane fantastiline, kuid väga raske mängida, uskumatu, kuid väga huvitav, aga minu ema noomis alati seda mängu mängida, sest ma mängin alati sellega, aga seda oli raske mängida, sellest polnud sõnu öelda, et ma ei tahtnud sellest rääkida, kui palju sõnu ma sellest rääkisin h
Lõbus mäng, kuid varased tasemed ei anna teile piisavalt aega raha hankimiseks ega varustuse uuendamiseks piisavalt kalliskive. Ma vihkan, kui arendajad seda teevad, olen siin selleks, et lõbutseda ja mängu nautida ning teie tegite selle võimatuks. Õnnitleme, teid just desinstalliti.
Siiani on kõik hästi... Natuke vara üksikasjalikku ülevaadet anda... Okei, mängisin veel natuke... Miks sa teemantidega nii kuri oled
Kena mäng. Kuid soovin, et saaksin taseme läbimisel nii teemante kui ka münte.
Teemante on lihtne hankida. Uue restorani avamine ja seadmete uuendamine on väga kulukas.
lõbus mäng, mida mängida, lihtsalt ei meeldi tõsiasi, et näib, et te ei saa uuele versioonile üleminekuks täidiseid, kui te ei soovi ostu sooritada. Olen sellest nii üle saanud, KUSTUTATUD...👋